A A A

JEDÁLNY LÍSTOK – JEDÁLEŇ NA PLICKOVEJ 18

Dodávka  a výdaj jedál je zabezpečená v priestoroch jedálne na Plickovej 18. Uprednostňujeme osobné objednávanie deň vopred, telefonicky je možné objednať stravu iba na nasledujúci deň v čase od 8:00 do 11:30 na tel. č. 02/49 11 24 37. Ďakujeme Vám za porozumenie!

Pondelok 1. 4. 2024:
ŠTÁTNY SVIATOK

Utorok 2. 4. 2024:
Slepačia polievka 0,33 l / 1,3,9
Menu 1: Kuracia pečeň so zeleninou, ryža 96g, 150g, 180g / 1,3,7
Menu 2: Bratislavské pliecko, cestovina 96g, 150g, 200g /1,3,7

Streda 3. 4. 2024
Kapustová polievka 0,33 l / 1,3,7,9
Menu 1: Pastierske zemiaky s bravčovým mäsom 350g / 1,3,7,9
Menu 2: Kuracie prsia, baby karotka, ryža 94g, 150g, 180g / 1,3,7

Štvrtok 4. 4. 2024:
Šošovicová polievka 0,33 l / 1,3,7,9
Menu 1: Sviečková na smotane, knedľa 94g, 150g, 180g / 1,3,7, 9, 10
Menu 2: Šampiňónový perkelt, 350g, /1,3,7

Piatok 5. 4. 2024:
Cesnaková polievka 0,33 l / 1,3,7,9
Menu 1: Cestoviny ARABIATA s kuracím mäsom, syr 350g / 1,3,7
Menu 2: Kapustové fliačky 350g, /1,3,7

Čísla za jedlami označujú možný výskyt alergénov: 1 – múka, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 -ryby, 5 – arašidy, 6 – sójové zrná a výrobky z nich, 7 – mlieko a výrobky z neho, 8 – orechy a výrobky z nich, 9 – zeler a výrobky z neho, 10 – horčica a výrobky, 11 – sezam a výrobky, 12 – mäkkýše

Vážení stravníci,

Ďakujeme Vám za hojnú účasť v prieskume spokojnosti. Chceme Vás informovať o niektorých zisteniach, budeme postupne pracovať na riešení týchto Vašich požiadaviek:

• veľká časť stravníkov pozitívne hodnotí možnosť výberu z dvoch druhov jedál, sme preto radi, že sme túto možnosť pre Vás vytvorili,
• veľká časť stravníkov by uviedla, že by boli radi keby sme hľadali dodávateľa, ktorý by zabezpečoval aj šaláty, kompóty a rôzne zeleninové prílohy,
• pomerne veľa stravníkov by pozitívne hodnotilo možnosť stravovania priamo v stravovacom zariadení,
• nie zanedbateľný počet stravníkov má dopyt po zdravých bezmäsitých zeleninových jedlách,
• nie zanedbateľný počet stravníkov potrebuje nejaký druh špeciálnejšej diéty /vrátane bezlepkovej a bezlaktózovej stravy/,
• viacerí ste pripomienkovali aj jedlá o ktoré by ste mali záujem a aj jedlá, ktoré u Vás nezískali pozitívne hodnotenie, tieto Vaše podnety sme komunikovali dodávateľovi stravy.

Prajeme pekné Veľkonočné sviatky.


JEDÁLNY LÍSTOK – OPATROVATEĽSKÁ SLUŽBA

Poprosíme nahlasovať stravu na čísle: 0903 825 660 do piatku 12:00.

1.4. 2024 Pondelok:
ŠTÁTNY SVIATOK

2.4. 2024 Utorok
Zemiaková na kyslo (1,7)
A: Kuracia kapsa na prírodno plnená šunkou a syrom, šťuchané zemiaky (1,7)
B: Sicílsky šalát (čerstvá zelenina, grilované kuracie mäso, mozzarella) (7)

3.4. 2024 Streda
Hrachová (1)
A: Bravčové na hrášku, ryža (1)
B: Domáce vajíčkové halušky (1,3)

4.4. 2024 Štvrtok
Francúzska s mušličkami (1,3,9)
A: Vyprážaný kurací rezeň, šťuchané zemiaky (1,3,7)
B: Pečené kuracie krídelká (4ks), ryža

5.4. 2024 Piatok
Fazuľová (1)
A: Kurací perkelt, kolienka (1,3,7)
B: Domáce parené buchty plnené džemom (1,3,7)

Čísla za jedlami označujú možný výskyt alergénov: 1 – múka, 2 – kôrovce, 3 – vajcia, 4 -ryby, 5 – arašidy, 6 – sójové zrná a výrobky z nich, 7 – mlieko a výrobky z neho, 8 – orechy a výrobky z nich, 9 – zeler a výrobky z neho, 10 – horčica a výrobky, 11 – sezam a výrobky, 12 – mäkkýše


OZNAM pre stravníkov (seniorov)

V stravovacom zariadení pracujeme v obmedzenom režime z dôvodu dlhodobej PN našich kolegýň.

Týmto opätovne pripomíname stravníkom, že v zmysle VZN 3/2020 je možné v daný deň odobrať iba jeden obed. Odvolávame sa pritom na Čl.2 – Účel poskytnutia opakovaného príspevku, kde sa uvádza:

„Účelom poskytovania finančného príspevku na zabezpečenie stravovania dôchodcov (ďalej len „príspevok na stravovanie“) v mestskej časti Bratislava-Rača je pomôcť občanovi znížiť výdavky na stravovanie a zabezpečiť tak jedno teplé jedlo denne v určených zariadeniach spoločného stravovania v pracovných dňoch a za špecifických podmienok aj v dňoch pracovného pokoja, zvýšenie kvality života a primárna sociálna prevencia ohrozenia sociálnym vylúčením.“

ĎAKUJEME za pochopenie.